barbecue

Zin in een BBQ op locatie?

Velen zullen een BBQ op locatie vast zien zitten. Maar er is vaak één groot bezwaar om een barbecue in de winter te organiseren. Ten eerste, het is winter! Ten tweede, dus koud! Maar denk eens aan dat heerlijke gevoel als er een veelbelovend aroma door de tuin waait en iedereen zich rond de barbecue verzamelt? Het houtskool knettert, de lekkernijen sissen weg, je wordt omringd door vrienden, gelach en een goed gevoel!

BBQ op locatie, een uniek concept

Ik vind BBQ op locatie gewoonweg briljant, omdat het mensen samenbrengt. En met de juiste techniek is het ook nog eens een gezonde, vetarme traktatie. Overigens hoef je niet altijd vlees op de BBQ te leggen. Ook zeevruchten, vegetarische gerechten zoals groenten, pizza’s, pasta’s, desserts en zelfs een klassieke ijsbom kunnen heerlijk op de grill worden bereid. Je kunt het gezellige samenzijn afronden met sfeervolle sprookjesachtige verlichting, lantaarns en gezellige kussens. En omdat het zo koud is, leg je lekkere warme dekens klaar en stook je de buitenhaard lekker op. Dit is hoe je die kleine momenten tevoorschijn tovert die het leven zo geweldig maken! Zeker nu!

Lekker eten, van alle tijden

Het is waar. Je kunt het beste stuk vlees roken, of de meest lekkere gerechten op tafel toveren, maar als je het niet met iemand deelt, nou ja, eerlijk gezegd, mis je de helft van het plezier van barbecuen. En als je het helemaal alleen eet, blijft er nog steeds iets binnenin je leeg. Hongerig. Misschien is dat de reden waarom Barbecue Catering die unieke concept heeft bedacht. Al jaren is het een onderscheidend concept. Bestel je hun BBQ pakket dan ben je verzekerd van verse en smaakvolle producten. Heb je een klein feestje te vieren dan kun je het pakket ook nog eens uitbreiden met een drankpakket. Het ontbreekt je aan niets voor een smaakvolle beleving en je hebt er zelf geen omkijken naar. Nou ja, behalve dan diegenen die zich uitsloven bij de BBQ om het lekkerste stukje vlees of vis te bereiden. Even lekker alle zorgen opzij zetten om gewoon gezellig samen te zijn. En te eten.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *