Een leuke uitje: BBQ Workshop!

Even een middag of avond er tussen uit, dat kan met de BBQ Workshop van Kolenboertje. BBQ Workshops waarin je veel leert, maar vooral gezelligheid voorop staat. Het bedrijf heeft een uniek concept die voor iedereen toegankelijk is. 

Future BBQ

Soms moet je er gewoon even uit, even een gezellig avondje met vrienden of familie. Denk hierbij dan ook eens aan een BBQ Workshop, waarin je veel te wachten staat. Je zou een BBQ Workshop bijvoorbeeld ook thuis kunnen doen, als je een tuinfeestje geeft. BBQ’en denken we allemaal goed te kunnen, maar er zijn veel verschillende technieken die gebruikt kunnen worden. 

In het unieke BBQ Workshop concept van Kolenboertje leer je die verschillende technieken van het barbecueën. Zo leer je onder andere hoe je de barbecue goed aan kunt steken en daarna goed kunt onderhouden. Daarnaast leer je onder andere de verschillende technieken op het gebied van de perfecte voorbereiding op het barbecueën en hoe je gerechten perfect bereidt. Terwijl je deze technieken en voorbereidingen leert is er ook gezelligheid, dat staat namelijk voorop bij deze BBQ Workshops. 

Wat zit er inbegrepen en waar worden deze workshops gegeven?

Er zit veel inbegrepen bij de workshops van Kolenboertje. Je maakt een culinaire reis door de BBQ wereld heen en maakt per groepje één gerecht. Daarna ga je door naar het volgende gerecht en krijg je een drankje. Na de workshop krijg je nog alle informatie mee, zodat je precies weet hoe jij het de volgende keer zelf kunt doen. 

De workshops kunnen zowel op de locaties van de BBQ specialisten als op jouw locatie. Vanaf tien personen komen de specialisten graag bij jou op locatie. Echter moeten de specialisten wel droog kunnen staan en de planken en gereedschappen kunnen reinigen. Als dit alles geregeld is, zorgen zij voor een onvergetelijk barbecue event.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *