Een leren schort

Leren schorten worden vooral gebruikt als het werk er stevig aan toe gaat. Deze schorten worden al van oudsher gebruikt. Schorten van leer bieden bescherming tegen hitte en is praktisch ondoordringbaar voor vloeistoffen. Leren schorten werden en worden door allerlei ambachten gebruikt. Hierbij kun je denken aan hoefsmeden, slagers, timmermannen maar ook in de keuken. Vanwege de eigenschappen van dit product worden de schorten die van leer zijn gemaakt weer steeds vaker gebruikt.

Leren schorten

Leren schorten worden vaak op ambachtelijke wijze handgemaakt. Om zo’n schort, die op ambachtelijke wijze handgemaakt is, is vakmanschap nodig. Vakmanschap is ook nodig om een leren schort met naam of een leren schort met logo te voorzien. Een leren schort met naam is vaak eenmalig. De schort is robuust en heeft een bepaalde uitstraling. De leren schorten worden van kwaliteitsleer vervaardigd. De leren schorten zijn verkrijgbaar als lange en korte modellen. Tijdens het handmatig afwerken van de schorten worden ze voorzien van een stevige, verstelbare nekband. Ook wordt de schort voorzien van een verstelbare taille riem. Doordat de riem verstelbaar is, kan hij perfect passend worden gemaakt. Er is niet een schort die er hetzelfde uitziet. Leer heeft een unieke uitstraling. Omdat leer leeft, zal de schort er steeds mooier uit gaan zien. Zij hebben naast een mooie uitstraling ook een ambachtelijke uitstraling. Dat is nu juist precies het imago dat een horecaondernemer nastreeft. Wanneer de gerechten ambachtelijk worden bereid zal ook de kwaliteit goed zijn.

Leren schort met logo

Indien je je logo op de schort laat verwerken, geeft dat een professionele uitstraling. Een leren schort met een logo geven als relatiegeschenk is zeer toepasselijk. Je kunt bij een bestelling van meerdere leren schorten deze laten voorzien van een logo. Het logo dat je wilt hebben, zal in de schorten worden gebrandmerkt. Wanneer het personeel met een dergelijke schort met logo loopt, wil dat zeggen dat je de kwaliteit van het bedrijf tot in finesses heeft uitgewerkt. Leren schorten worden vooral gebruikt in cafés, koffiebars, restaurants, lunchrooms en dergelijke. Voordat je leren schorten bestelt is het belangrijk dat je nagaat wat er allemaal mogelijk is.

Omdat de schorten allemaal handmatig worden vervaardigd, kunnen bij de bestelling bepaalde wensen kenbaar gemaakt worden. De schorten kunnen op bestelling voorzien worden van een opschrift, logo of naam. Het leer wordt met de hand gesneden, geknipt en gepoetst. Voor het maken van dergelijke schorten is vakmanschap vereist. De schorten voorzien van een nekband en dergelijke wordt met veel zorg vastgezet. Het leer wat voor deze schorten wordt gebruikt is met zorg uitgezocht. Ook worden de leren schorten, voordat ze worden afgeleverd, uitvoerig gepoetst.

Lederen BBQ schort

Schorten die van leer zijn gemaakt worden vooral gebruikt tijdens het barbecueën. Deze schorten zijn hier zeer geschikt voor. Het beschermt je niet alleen tegen vlekken, maar ook tegen de hitte die er ontstaat. Deze schorten hebben een zeer veelzijdige functie.

Je kunt een leren schort aanschaffen, omdat je deze nodig hebt als je vaak een BBQ geeft aan vrienden en kennissen. Je wilt dan professioneel overkomen. Je wilt niet dat na de BBQ je kleren onder de vlekken zitten. Dat kun je dus voorkomen door het dragen van een leren schort.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *